nedeľa 28. novembra 2010

Žiadne stretnutie nie je náhodné (Kay Pollak)

Človek si často vytvára mylné predstavy o sebe aj druhých, čo negatívne vplýva na našu komunikáciu s okolím. Autor je presvedčený, že pri každom stretnutí s nejakým človekom sa môžeme niečo naučiť. Predkladá sériu jednoduchých nápadov, pohľadov, rád a cvičení, ktoré nám pomôžu pravdivo vidieť sami seba aj druhých.





malý instantný bujón pre hlavu :))
Hodnotil/a Miroslav, 7.8.2009
hľadajúc pravidlá univezálneho fungovania medzi ľuďmi,ľudia sa púšťajú väčšinou do krátkych experimentov - to preto, že keď to nevyjde, je kratšia cesta späť do"normálu".táto "knižulienka" Vám požičia "stan,spacák a karimatku a topánky" pre dlhší experiment a ešte Vás potľapká po pleci,aby ste si viac verili.lebo všetko je to hlavne o viere v ľudí a hlavne v seba.
univerzálna cesta nieje,lebo univerzom ja cesta sama - mať uvoľnenú mysel a mať rád ľudí,nech sú,akí sú.a keď Vás z toho niekedy začne bolieť hlava.. je tu ešte Pán ! !
Ďalej odporúčam... pierre mertens - LIESJE(óóó,škoda,že ho nemáte vo fonde)


Názor čitateľa
Hodnotil/a Veronika Súkeníková, 10.6.2009
Ahojte, milá knižočka, ktorá mi poodhalila viacero motívov ľudského správania a zhodou okolností upravila môj vzťach so šéfovou, takže odporúčam, aj keď nie na všetko dá odpovede


Ucme sa a budme dobry k sebe
Hodnotil/a Magdalena Jergova, 1.6.2009
Pekny den prajem kazdemu tak tuto knihu chcem mat, je dobra priam velmi dobra vsak su tam len dobre myslienky a tak sa ponahlame ze nevidime ako ublizujeme hlavne sami sebe ,vravia ze som veselej povahy ale aj ludi mam okolo seba takych ako som sama ,tesim sa zo zivota aj ked mam peknych (25) 52 a tesim sa zo zivota .Ak raz pride chvila a ja tu nebudem ,budu tu ti ktorych mam rada a tesime so zivota TERAZ a hlavne cisto pekne citanie a veselu naladu PAPAPA Magdalena


Názor čitateľa
Hodnotil/a JR, 30.4.2009
Mne sa na tejto knizke paci fakt, ze je presiaknuta pozitivizmom a mudrostou. Je naozaj utla, ale aj napriek tomu vam moze poskytnut tolko zaujmavych myslienok a pohladov, kolko mnohokrat nedokazu niekolkonasobne obsiahlejsie tituly. Prakticky na kazdej stranke sa nachadza minimalne jedna z nich. Odporucam.